Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΗΣΙΜΑ SITES ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Την κατάλληλη ενημέρωση στους λάτρεις των ταξιδιών προσφέρει το διαδίκτυο. Υπάρχουν σελίδες που προσφέρουν τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με νέους προορισμούς, διαμονή, αξιοθέατα αλλά και για κλείσιμο εισιτήριων σε καλές τιμές. Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα καλύτερα siteγια τους ταξιδιώτες.
http://www.flowmagazine.gr/article/view/xrisimes_istoselides_gia_taksidiotes
Εκτός από το να κλείσετε πτήσεις και ξενοδοχεία το siteαυτό σας παρέχει τη δυνατότητα να σημειώσετε τα μέρη που έχετε επισκεφθεί και όσα θέλετε να επισκεφθείτε. Παρέχει πληροφορίες για τα μελλοντικά σας ταξίδια, αξιολογήσεις και προτάσεις. Εάν γίνετε μέλος στη σελίδα, συχνές είναι οι ενημερώσεις που σας έρχονται στο mail. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να γράψετε εσείς κριτική και να υπάρξει διάδραση με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για την ιστοσελίδα της γνωστής ταξιδιωτικής εταιρείας που συνεργάζεται με το BBC. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για οποιονδήποτε προορισμό ενδιαφέρεστε. Το site σας έχει πολύ συχνή ανανέωση στην αρθρογραφία του για ταξιδιωτικούς προορισμούς και συμβουλές καθώς υπάρχει και το αντίστοιχο περιοδικό του Lonely Planet. Σημαντικό είναι και το Thorn Tree Travel Forum που διαθέτει το site. Ένα φόρουμ στο οποίο υπάρχει πληθώρα θεμάτων για το ταξίδι και θεωρείται η πιο παλιά «ταξιδιωτική κοινότητα» στο διαδίκτυο.
Η ιστοσελίδα αυτή εκτός της δυνατότητας να κλείσετε τις διακοπές σας όπως εσείς τις θέλετε, έχει αρκετές προτάσεις. Πακέτα διακοπών, προσφορές, φθηνά πακέτα της «τελευταίας στιγμής» και άλλα.
168.563 ξενοδοχεία σε 155 χώρες σε όλο τον κόσμο είναι καταγεγραμμένα στον ιστότοπο αυτό. Μπορείτε να κλείσετε online τη διαμονή σας σε όποιο από αυτά επιθυμείτε. Από το πλήθος τους, αντιλαμβάνεστε την ποικιλία τιμών και παροχών. Αξιοσημείωτο είναι ότι μπορείτε να διαβάσετε σχόλια ταξιδιωτών που έχουν επισκεφθεί πρόσφατα τα ξενοδοχεία.
Το Priceline.comκαθιστά εύκολο να βρείτε φθηνά ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων της τελευταίας στιγμής. Με χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε και σας ταιριάζει.
Πρόκειται για ιστοσελίδα που ανήκει στο γνωστό Όμιλο Michelin. Είναι ένα είδος ψηφιακήςταξιδιωτικής βοήθειας και υπηρεσιών για χρήστες του οδικού δικτύουσε όλη την Ευρώπη. Δημιουργήθηκε το 2001 και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τόσο για το ευρύ κοινό και στον επιχειρηματικό τομέα. Συγκεκριμένα διαθέτει χαρτογραφήσεις, σχέδια δρομολογίου, on-line κρατήσεις ξενοδοχείων, οδηγό ξενοδοχείων, εστιατορίων και τουριστικών προτάσεων καθώς και τις καιρικές συνθήκες και τις εκθέσεις της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου